Stokslagen en roem

images (1)

Genomineerd voor de Blogger des Vaderlands prijs 2015′ Nu al een feest, zoals ook bloggen een feest is.

Lekkere mafketels die Blogballers: Stokslagen, poen en een dansje doen in Arti et Amicitea Amsterdam. Gezelliger dan het boekenbal, verwarrender dan vermomd naar de bruiloft van je minnaar Oost Mongolië, vermoeiender dan een week research in de krochten van de blauwe date-planeet, zenuwslopender dan je eerste keer met VIP kaarten naar de Russische opera als je net uit je panty bent gescheurd.

Sommige verhalen ga ik verwerken in een wonderschoon boekje vol plekken waar je nog niet dood gevonden wil worden. In mijn blog barst het van zulke plekken en ik heb er jaren gewoond. Want dat zijn de plekken waar de leukste bloemetjes bloeien soms. Ik denk dat het hartstikke not done en corrupt is om dit te schrijven tijdens de nominatieperiode, maar Het Blogbal wordt daar zeker een hotspot in dat boek. Ik hoop dus op een avond met veel fout licht, bloggende blaaskaken, genante momenten en stokslagen van een knappe schrijver van naam. Gordon mag ook. Of Arie Boomsma en Andries Knevel desnoods. Ik doe mijn ogen wel dicht. En de poen. Ja. want graaien mag weer, heb ik gehoord van een collega die aan sociale, culturele en economische trendforcasting doet.

Het leven is een feest.

Dank jullie lezers dat jullie mijn onderbuik gegrom lezen. I’ll be back!

http://hetblogbal.blogspot.nl/p/blogger-des-vaderlands.html

Een gedachte over “Stokslagen en roem

 1. Rinel Van Venrooij schreef:

  proficiat ! Tanja. Welverdiend!

  Net trouwens iemand gesproken die wat fragmenten van je film heeft gezien. Werden vertoond tijdens een afscheid van voorzitter familieraad o.i.d. Ik geloof dat men onder de indruk was.

  Xx rinel

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s